Gala Game of Tribes @ Auditorium Maximum

Home $ Articole $ Gala Game of Tribes @ Auditorium Maximum

by | Jun 19, 2015 | Articole

IAA Young Professionals Cluj anunţă gala de premiere a competiţiei Game of Tribes, primul eveniment de acest gen dedicat comunităţii de business şi marketing clujene.

35 de concurenţi s-au înscris în concursul celor mai bune campanii de promovare clujene şi aşteaptă rezultatele jurizării. Susţinătorii lor, pasionaţii de marketing şi comunicare, precum şi toţi cei care sprijină ideea că realizările Clujului merită premiate sunt aşteptaţi la eveniment. Gala are loc în 30 iunie, începând cu ora 17.00, la Auditorium Maximum UBB, Cluj-Napoca. La gala de premiere se vor împărtăşi poveşti de marketing nespuse până acum şi poveşti din spatele campaniilor de succes, alături de:

– Bogdan Bob Rădulescu, entertainer TV Epic Show, actor, trainer şi moderator al galei;

– Tibi Codorean, entertainer TV Epic Show, actor şi moderator al galei;

– Câştigătorii competiţiei Game of Tribes;

– Echipa IAA YP Cluj;

Momentele principale ale galei vor fi:

– Premierea campaniilor câştigătoare şi echipelor de marketing din spatele acestora – desemnate în urma evaluării realizate de juriul Game of Tribes;

– Desemnarea câştigătorilor publicului, prin votul live la eveniment;

– Momente surprize pregătite de sponsori şi parteneri şi de momentele muzicale oferite de trupa Royal Avenue.

Evenimentul se adresează tuturor entuziaştilor în marketing şi comunicare şi celor ce cred că realizările Clujului merită premiate.

Participarea e gratuită şi se face exclusiv pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de la adresa www.GoT.marketing-tribe.ro/rezerva-ti-loc-la-gala/.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!