Blaj aLive 2015 @ Câmpia Libertății

Home $ Festivaluri $ Blaj aLive 2015 @ Câmpia Libertății

by | Apr 27, 2015 | Festivaluri

Între 5 și 6 iunie, la Blaj va avea loc festivalul Blaj aLive, totul urmând a se desfășura pe Câmpia Libertății. Primele confirmări au adus nume precum Sunrise Avenue, Șuie Paparude și Coma, line-up-ul final reunind mai multe nume atât din cadrul muzicii electronice, cât și din cadrul muzicii rock. Manu Chao La Ventura este headlinerul festivalului de anul acesta, urmând a susține un concert sâmbătă, 6 iunie, la Freedom Stage.

Festivalul s-a întregit în acest an cu încă 3 scene, pe lângă cele consacrate de Freedom și Electronica.

Matisyahu, Michael Mayer, Unkle Sounds, Dubioza Kolektiv, Guess Who, Subcarpați, Acid Pauli, Saschienne,  Justus Köhncke, Thomas Fehlmann, Let the Machines Do the Work și Gasolines reprezintă artiștii din line-up, alături de care vor dansa timp de 2 zile fanii libertății și a muzicii bune.

Abonamentele pentru Blaj aLive costă 70 de lei, iar abonamentele de festival cu accesul inclus în camping vor costa 120 de lei, până la sfârșitul lunii aprilie.

În zilele festivalului, abonamentele vor avea prețul de 90 de lei pentru festival și 140 de lei pentru acces la festival și camping. Biletele sunt disponibile pe blajalive.ro/bilete și în rețelele Eventim și Myticket, inclusiv magazinele Diverta și Germanos.

#Concurs: Punem la bataie 3 abonamente duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/bYq” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii sunt: Alexandra Mihuţa, Dadu Ghejan si Alina Cristina Cucerdean

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!