Face Today au lansat un nou EP

Home $ Muzica $ Face Today au lansat un nou EP

by | Apr 21, 2015 | Muzica

Trupa Face Today și-a lansat cel de-al doilea EP, denumit We’re On The Way, There’s No Worry, ce conține 5 piese. Lansat pe data de 18 aprilie, materialul a fost înregistrat pe durata ultimului turneu susținut de către băieți, ce a inclus concerte în Austria, Ungaria și România.

EP-ul va fi disponibil până pe 25 aprilie exclusiv pe Deezer. Piesele au fost înregistrate în colaborare cu István Beke, membru al trupei Ivan & The Parazol.

Face Today este o trupă formată în anul 2012, în orașul Odorheiu-Secuiesc. În anul 2014, membrii trupei s-au mutat în Cluj Napoca și au lansat și un prim EP, denumit Private Section. Ca și stil. băieții au declarat că abordează stilul rock n roll, fiind influențați în mare parte de genuri precum indie, blues rock și garage.

În ultimii ani, trupa Face Today a fost prezentă în numeroase locuri atât din țară, cât și din străinătate, cele mai importante participări fiind  la Soundquest 2014 (Budapest Music Expo) și Sziget Festival 2014 (Europe stage, programul Youropen). Anul acesta, băieții vor participa și la festivalul Electric Castle.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!