Satellites @ Studio 26

Home $ Articole $ Satellites @ Studio 26

by | Mar 3, 2015 | Articole

Sub denumirea de ‘O seara cu…’ Studio 26 propune un concept nou de evenimente. Concertele sunt la moda acum, avem Event Hall-uri si festivale. Dar in Studio vrem sa exploram un pic mai mult artistii, sa ii cunoastem mai personal, sa vedem ce ii inspira in viata lor de zi cu zi si in creatiile muzicale, sa vedem ce le place si ce nu, ce asculta atunci cand nu canta sau ce canta la dus.

De mult am vrut sa-i aducem la noi in mansarda si pe cei de la Satellites, si intr-un final glorios am reusit. Show-ul lor se anunta desosebit, ei venind cu idei faine pentru conceptul nostru. Mai multe detalii pe subiect vor urma.

Pret intrare: 10 lei

De multe ori ne batem de celebra si aclamata afirmatie “less is more” – iar cand Cosmin Hosz (ex SCHLITZ) si Dorin Marcu (DIAMONDS ARE FOREVER) striga “We come alive!” totul se subliniaza prin – Doua instrumente, doua background-uri muzicale diferite, doua abordari diferite – toate contopite intr-un singur sound – SATELLITES

Duo-ul porneste sub forma de proiect in primavara 2012 si isi propune o abordare “out of the box” atat a sound-ului cat si a aranjamentului in scena. O chitara si un set de tobe aduc un pop zgomotos incarcat de energie imbracat cu putere de vocile celor doi membrii fondatori. Prin aceasi abordare diferita prinde forma si primu efort live al Duo-ului – un concert spontan sustinut intr-un loc public unde se naste primul “flash-mob” si primul contact cu publicul.

Prezentarea “oficiala” a trupei are loc pe 14 mai odata cu lansarea materialului de debut “Bastion”.
Acesta aduce prezenta la fest-uri importante din tara precum Electric Castle, Colours of Cluj,Peninsula etc. dar si alte concerte in tara.
Anul 2014 incepe cu un „sneak-peak” catre un nou material si un nou sound cu un live video a piesei „Where i Belong” urmat de o serie de concerte in tara. Primul videoclip oficial „Tonights We Are Young”, lansat pe 19 mai, gandit si editat in acelasi stil caracteristic duo-ului, este si primul single extras de pe materialul pe care baietii il pregatesc pentru inceputul toamnei 2014.
Au fost aleși de revista Sunete pentru lista lor de “pariuri muzicale”, fiind considerată una dintre cele mai promițătoare trupe din Romania.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!