Zilele Chipurilor Bărboase @ The Soviet

Home $ Articole $ Zilele Chipurilor Bărboase @ The Soviet

by | Dec 9, 2014 | Articole

Zilele Chipurilor Bărboase – Eveniment Caritabil

Anul trecut, am organizat în luna decembrie Zilele Chipurilor Cunoscute, eveniment unde am personalități ale Clujului au fost ospătari și au adunat bacșișul pentru copiii de la Centrul de copii din Grigorescu.
Am reușit să strângem 1400 de lei, bani cu care am cumpărat cadouri copiilor de la centru. A fost un eveniment emoționant și ne-am propus să îl organizăm în fiecare an.

La ediția din acest an ne-am gândit să chemăm câteva persoane care sunt foarte active în comunitatea clujeană. Au făcut multe acțiuni umanitare și chiar în această perioadă au un proiect în derulare, proiect la care ne alăturăm cu bucurie.

Anul acesta nu se mai numește Zilele Chipurilor Cunoscute, ci Zilele Chipurilor Bărboase, pentru că îi avem ca invitați pe tovarășii de la Beard Brothers!

Duminică 14 decembrie și Luni 15 decembrie, începând cu ora 20:00, tovarășii bărboși vor deveni ospătari în The Soviet, și vor aduna donații pentru MICROBUZUL pe care vor să îl achiziționeze pentru Grădinița Specială de pe Aleea Borșa – Cluj Napoca.

La Grădinița Specială se găsesc copii cu vârste între 3 și 7 ani, cu dizabilități cognitive, retard în dezvoltarea limbajului, dificultăți de invățare, autism, tulburari socio-afective și tulburari sociale.

Vă invităm să vă alăturați și voi acestui proiect, și vă așteptăm duminică și luni la The Soviet, să vă întâlniți cu tovarășii bărboși și SĂ DONAȚI.

Rezervări la 0749 902 484.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!