Drumsound & Bassline Smith @ Club Midi

Home $ Party $ Drumsound & Bassline Smith @ Club Midi

by | Sep 28, 2014 | Party

Unusual Suspects prezinta: Drumsound & Bassline Smith

DJ Snow & MC Agent / Down / Factor 44 b2b Padre & MC Strength

Pret intrare: 15 / 25 lei

DRUMSOUND & BASSLINE SMITH este trio-ul britanic avandu-i in componenta pe Andrew Wright, Benjamin Wiggett si Simon ‘Bassline’ Smith. Impreuna acestia au fondat casa de discuri “Technique”, ce implineste anul acesta 15 ani de existenta, si care are pana in prezent la activ peste 100 de releaseuri.

Din 1999 si pana acum, DBS au zguduit ringurile de dans de pretutindeni cu melodii precum “Junglist”,“Odyssey” (declarata de Mixmag una dintre cele mai bune piese de dans a perioadei respective si locul 1 in UK Dance Chart), “Freak”, “Daylight”, “One in a Million”, “Through The Night”, “What Can You Do For Me” (colaborare cu Utah Saints), sau “Close”, cu care au castigat “Cea mai buna piesa” si “Cel mai bun videoclip” la “Official Drum’n’bass Awards”.
Pregatirea muzicala si experienta de scena genereaza piese deosebite, muzicale, cu influente de la funk si soul la indie rock, acestia fiind solicitati sa remixeze nume mari ca si Moby, Daft Punk, Afrojack sau DJ Fresh.In 2012 sunt invitati de BBC Radio 1 sa realizeze celebrul “Essential Mix”.
Dupa lansarea celui de al doilea album, “Wall Of Sound”, anul 2014 gaseste trioul DBS pe noi culmi, aceste ingrediente, adaugate unui dj-set pe nu mai putin de 4 PLATANE, garanteaza un vibe incendiar, o noapte unica de drum&bass!

Piesa “Close” castiga in 2012 “Best track” si “Best video” Award, iar reascultand piese ca si “Are you ready”, “Through the Night”, “Take Over Control”remix, “Louder” remix, “Freak” , “Error” , “What Can You Do For Me”, va veti da seama ca le-ati auzit in majoritatea seturilor de drum&bass ale ultimelor ani.
Aceste ingrediente, adaugate unui dj-set pe nu mai putin de 4 PLATANE, garanteaza un vibe incendiar, o noapte unica de drum&bass!

#Concurs: Punem la bataie 20 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/U5X” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!