La Damburi Festival @ Satu Mare

Home $ Festivaluri $ La Damburi Festival @ Satu Mare

by | Jun 25, 2014 | Festivaluri, Party

La Damburi Festival – 25/26 iulie

 

Scopul festivalului independent „La Dâmburi” îl reprezintă promovarea valorilor sătmărene și dezvoltarea ofertei culturale sătmărene printr-un eveniment cultural-educațional aparte, respectând principiile multiculturalismului local.

Festivalul independent „La Dâmburi” este structurat pe mai multe seturi de activități, care valorifică arii culturale diferite:

UFO Lounge – în cadrul festivalului, va fi amenajat un spațiu în care invitații și trupele vor avea posibilitatea de a desfășura interviuri, spațiu care va găzdui și o parte din workshop-urile pe care le avem în planificarea festivalului. În această zonă, invitații vor avea, de asemenea, posibilitatea de a consuma băuturi răcoritoare sau cafea.

Concerte

25 iulie

The Amsterdams

Pistol cu Capse

We Singing Colors

One Lion

Straight Up

26 iulie

The Idoru

Dots

Grave for Sale

Flare

Untold Faith

Blackhoney

Afterparty (25/26 iulie)

Dj Sauce

Vlad Bretan

MadLiquid

Workshop-uri – componenta educațională joacă un rol vital în dezvoltarea tinerilor. În ideea de a valorifica și împărtăși cunoștințele și experiența dobândite de către organizatorii evenimentului, se vor organiza, în primul rând, workshop-uri care să faciliteze ca alți tineri cu inițiativă să organizeze evenimente similare. Tinerii sătmăreni vor avea o gamă variată de workshop-uri la care vor putea participa: scriere de proiecte, management de proiect, fundraising, managementul resurselor umane, etc. Doritorii vor avea la dispoziție workshop-uri pentru fiecare componentă a organizării unui eveniment, de la componenta de scriere a propunerii de proiect sau a strângerii de fonduri, până la cea a monitorizării și evaluării proiectului. Vom organiza workshop-uri pentru tinerii interesați de artă foto și video, workshop-uri de prelucrare foto și montaj foto-video.

Activități sportive – în conceptualizarea proiectului, unul dintre elementele esențiale asupra cărora ne concentrăm eforturile îl constituie importanța mișcării și a competițiilor sportive în societatea actuală, preponderent sedentară. Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, ne propunem să organizăm competiții sportive în sporturile fotbal, baschet, volei, handbal și tenis cu piciorul în cele două zile ale evenimentului „La Dâmburi”.

Activități și concursuri de divertisment – o dimensiune a festivalului va consta într-un maraton de divertisment, în cadrul căruia participanții se vor antrena într-o serie de probe dinamice, distractive: fuga în sac, trasul sforii, cursa cu obstacole, roșii la țintă și alte activități de acest gen.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!