The Alchemists/05 @ Tube

Home $ Party $ The Alchemists/05 @ Tube

by | May 30, 2014 | Party

The Alchemists Movie Edition

Cu DannilovSaboar, Ugly Astronaut & Kék

Visuals: Lamaskier

Warning! Din cauze meteorologice care nu depind de laboratorul nostru de chimie socială, ne vom întâlni cu alchimiștii sâmbătă, 7 iunie!

 

 

 

The Alchemists este o petrecere aparte, inspirată din cunoașterea științifică medievală – alchimia. Fiți pe pace însă, nu căutăm să transformăm metalele în aur și nici nu visăm la piatra filozofală. Ne-am propus în schimb să dezvoltăm în incinta “laboratorului nostru de chimie socială” o dependență de muzică bună, coagulând în jurul nostru o mare de oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru sunete, ritmuri și armonie. Petrecerile The Alchemists își propun să trezească în voi sentimente și idei pozitive. Și chef de socializare, desigur!

Sâmbătă, 7 iunie, știm că vremea va ține cu noi. Așadar, Dannilov, Saboar, Ugly Astronaut și Kék se pregătesc de interacțiune socială diurnă, de pe la orele 15.00.

Iar acum, două vorbe despre invitații ediției speciale The Alchemists: Movie Edition.

Dannilov, pe care îl cunoașteți cu siguranță deja, fiind un nume de referință a scenei muzicale electro clujene, se alătură “alchimiștilor”!

Detalii: soundcloud.com/dannilov

Kek “Kék” (sau Vincze Akos) reprezintă un proiect fresh, născut în 2014, care își propune să îmbine pasiunea cu un sound inteligent, provenit din mai multe genuri muzicale: Disco, Trip-hop, Indie, Italo-Disco, Techno, Electro, House. Story Board este labelul care susține și promovează acest proiect experimental.
Detalii: soundcloud.com/k-k-69

Saboar, groovy și emoțional, cu adânci rădăcini în techno, respectiv house, face parte din proiectul /FUSION, bazele căruia fiind puse în 2012. Proiectul s-a născut practic dintr-o viziune ludică de promovare a muzicii electronice de inspirație house și techno. Scopul final este muzica, dar mijloacele de a o crea nu sunt deloc rigide sau stricte, întregul „act de creație” poate fi comparat cu „joaca” unor artiști. Cu pânza, pensulele și culorile unui pictor. Doar că, în acest caz, vorbim de căști, mixere, butoane. Iar rezultatul este fără nicio îndoială, artistic.
Ascultați-l pe soundcloud.com/saboar.

Pe Ugly Astronaut, caracterizat printr-un sound jazzy instrumental, solar, cu accente Nu Disco grooves, cu siguranță deja în cunoașteți. Și mai ales, îi recunoașteți muzica, specifică petrecerilor The Alchemists. El vă ajută săptămână de săptămână să călătoriți în timp, Astronautul nostru fiind mereu gata să se aventureze în noi călătorii, purtând cu sine un sound fluid, mobil, elastic.
Detalii: www.mixcloud.com/ugly_astronaut

Și acum, despre vizuale. Lamaskier este un tânăr din Miercurea-Ciuc, care se dedică vj-ingului din 2010. A colaborat de-a lungul abnilor cu Benga, Utah Jazz, Modestep, Camo&krooked, DJ Vadim, The Freestylers, Akkezdet Phiai, Palotai, Cadik, Cause 4 Concern, Anima Sound System, Adrian Eftimie, dj Bully, DJ Monk, Newgotti, K-Lu, The Filters, Tone Troopers, Goranga, Missile, Bassbinvisual, Dubase etc. Sigur i-ați admirat munca la Sziget, Peninsula sau Plai.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!