James Blunt @ TIMAF 2014

Home $ Articole $ James Blunt @ TIMAF 2014

by | May 21, 2014 | Articole

Concert James Blunt în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014

In deschidere: Les Elephants Bizarres.

Pret bilete: de la 125 la 250 lei. Detalii aici.

Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 va include România în turneul mondial oficial susţinut de artistul britanic James Blunt “Moonlanding World Tour 2014”. Concertul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj – Napoca, în data de 31 octombrie 2014 şi este principalul eveniment al TiMAF 2014.

Cu aproximativ 17 milioane de discuri şi 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câştigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello şi de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, muzica acestuia clasându-se în primele poziţii ale top-urilor muzicale de specialitate din întreaga lume.

Moon Landing este cel de-al patrulea album al lui James Blunt. Acesta nu este un album despre vise şi despre prima iubire. Este despre imaginea din oglindă a băiatului care era, şi bărbatul care a devenit şi în acelaşi timp despre revenirea la rădăcini şi redescoperirea procesului de comunicare prin muzică, proces care oferă emoție directă și onestitate fără prea multe complicații.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/swo” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Iulia Vetisan a castigat invitatia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!