Face Today @ Junkyard Pub

Home $ Articole $ Face Today @ Junkyard Pub

by | Mar 10, 2014 | Articole

Face Today @ Junkyard Pub

Toată lumea este așteptată la Junkyard Pub din Cluj, pe data de 14 martie, ora 10:00 pm la un concert special, pentru fiecare dintre voi: Face Today! De ce? Pentru că se va filma noul videoclip Face Today. Intrare liberă.

 

 

“Trupa Face Today a fost formată la sfârșitul verii 2010, dar noi considerăm că ne-am format oficial în data de 18 februarie 2012, în Odorheiu-Secuiesc. La această dată a avut loc primul nostru concert cu toboșarul prezent în trupă și în ziua de azi. Înainte de această dată trupa a fost mai mult un hobby pentru noi. În ultimii ani am avut concerte în diferite pub-uri și festivale din Transilvania. În septembrie 2012 am înregistrat un album demo la Sysound Records and Studio, în Cluj. Majoritatea pieselor nu fac parte de pe set list-ul nostru deoarece, ca trupă, am schimbat stilul muzical pe care îl adoptăm.
În noiembrie 2013 am câștigat locul I la Peron Music Talent , o competiție muzicală organizată de Peron Music Foudation, pentru trupe în special. Datorită acestui premiu, vom lua parte la Soundquest Music Fair 2014, A38 Hajó ,Ungaria. Planurile noastre de viitor includ lansarea unor piese noi înregistrate în studio și noi videoclipuri”. Face Today

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!