Meet the WOMAN @ Hotel Granata

Home $ Articole $ Meet the WOMAN @ Hotel Granata

by | Oct 16, 2013 | Articole

Aliz Kosza, Business Strategist & Mentor, va fi speaker la evenimentul Meet the WOMAN!, organizat de FEMEI ÎN AFACERI joi, 24 octombrie 2013, la Hotel Granata din Cluj-Napoca și va vorbi despre Strategie – arta de a integra detaliile.

Oamenii de business au nevoie de viziune de business, de strategii pe termen mediu și lung care să ducă spre rezultatele cele mai bune. Au nevoie de planuri de afaceri care să îi ghideze pe harta succesului, care să le indice unde ar putea întâlni posibile obstacole și ce măsuri ar trebui să adopte pentru a le depăși.
Într-o piață tot mai competitivă și în permanentă schimbare, fiecare jucător dorește să atingă cele mai bune rezultate de performanță. Despre toate aceste aspecte precum și despre multe altele va vorbi Aliz Kosza, Business Strategist&Mentor, care vine pentru a doua oară la conferința Meet the WOMAN! de data aceasta la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc joi, 24 octombrie 2013, începând cu ora 19:00, la Hotel Granata.

Strategist și business mentor, Aliz Kosza este una dintre cele mai experimentate femei de business din România. Are peste 33 de ani de carieră, dintre care 20 de ani în management și 13 ani în poziții de top executive.
A dobândit o experiență vastă în achiziții și fuziuni, gestionând managementul schimbării și al performanței în companii din 6 industrii diferite, integrări după achiziții, definirea și implementarea strategiilor de creștere. Aliz Kosza a dezvoltat rețele de retail, de distribuție directă și indirectă, a reorganizat și restructurat platforme de producție. Astfel, a câștigat o reputație solidă în atingerea obiectivelor strategice în condiții extrem de competitive și dificile de piață, prin crearea și dezvoltarea de echipe de manageri cu performanțe de excepție.

A format și a dezvoltat peste 130 de leaderi și manageri și a avut în responsabilitate peste 3.000 de angajați în ultimii 20 de ani. Totodată, s-a implicat în peste 20 de proiecte caritabile și de voluntariat, a lansat pe piață peste 50 de produse, servicii și concepte noi, majoritatea unice.
A lucrat în diverse tipuri de organizații, de la antreprenoriat local, la companii regionale, multinaționale sau fonduri de investiții. Printre companiile conduse de Aliz Kosza se numără MOL România, Orkla Foods, Fabryo Corporation.
A crescut companii și oameni de valoare, ceea ce îi dă sentimentul împlinirii profesionale. Aliz Kosza a transformat structuri, sisteme și procese în organizații vii, cu oameni motivați, iar în tot acest timp nu și-a ascuns latura umană, zâmbetul, emoțiile, entuziasmul.

ACCESUL LA EVENIMENT
Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Accesul la eveniment se face doar după primirea confirmării înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate. Înscrierile se fac la: [email protected], iar detalii suplimentare se obțin la: 0740 033 061, manager de reprezentanță: Alice Udrea.

DESFĂȘURĂTORUL EVENIMENTULUI
18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Începerea evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecărei participante și a businessului/jobului pe care îl are
20:00 – Susținerea temei de către speakerul evenimentului
20:30 – Q&A
20:45 – Business Networking
21:00 – Finalul evenimentului

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!