Dekolectif @ Boiler Club

Home $ Party $ Dekolectif @ Boiler Club

by | Sep 16, 2013 | Party

Boiler Club se redeschide pe 20 septembrie cu DE.KOLECTI.F, o noapte speciala powered by Rokolectiv si dedicata muzicii electronice franceze si germane, alaturi de Prosumer, MADmoizel si Cos Mir.

Acces: 15 lei / 25 lei dupa 00:00

PROSUMER
MADmoizel / LIVE
Cos Mir

PROSUMER [DE]
Prosumer, regele neîncoronat al Panorama Bar, va mixa pentru prima oară la Cluj. Prosumer e în primul rând DJ, cu majuscule. Unul dintre cei mai inspiraţi şi căutaţi. Numele de scenă al lui Achim Brandenburg e inspirat de Alvin Toffler – o fuziune între “producător” şi “consumator”. Prosumer nu vorbeşte germana, Prosumer vorbeşte house, atât în producţie, cât şi în “consum”, indiferent dacă e în spatele standului Hard Wax, în studio pentru Ostgut sau cu microfonul în mână. “I try to keep a balance between pushing people’s buttons and surprising them. It’s all about having a good time together. I’m sharing my inner emotions. And dance music has got to be horny”, spune Achim.

MADmoizel LIVE [FR]
MADmoizel se auto-intitulează Expressionist Synth Diva. Imaginaţi-vă o variantă feminină a lui David Bowie care s-a născut mult mai târziu, în ţara lui Serge Gainsgbourg. Un live show camp de energie pură în care sintetizatoarele, vocea enigmatică schizoidă şi atitudinea teatrală fac referinţă la Kate Bush, Laurie Anderson sau Nina Hagen. Ultimul EP MADmoizel, Lady Dandy, o colaborare cu Achim Dressler, a apărut în iunie anul trecut. Jumătate lady – jumătate dandy, MADmoizel este o reinterpretare a artistului androgin din avangarda anilor ‘70-’80 în context actual.

Cos Mir [RO]
Cos Mir e unul dintre cei trei iniţiatori, organizatori şi curatori ai Rokolectiv (Bucureşti), unul dintre cele mai importante evenimente de muzică electronică şi arte conexe din România. În ultimii ani a mixat la festivaluri internaţionale de la Berlin (Club Transmediale), la Haga (Todaysart) şi de la Polul Nord până în Uruguay. Cos Mir deschide seara DE.KOLECTI.F cu un set condimentat cu hip-hop instrumental, cumbia, jersey club şi vogue house.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/yRb” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!