Jazz in the Park – pentru prieteni a adunat 3.000 de clujeni

Home $ Știri Cluj $ Jazz in the Park – pentru prieteni a adunat 3.000 de clujeni

by | Aug 12, 2013 | Știri Cluj

Festivalul Jazz in the Park a revenit în inima Clujului pentru o zi cu două concerte speciale: Jazzybirds și Vița de Vie. Evenimentul a fost primit cu brațele deschise de aproximativ 3.000 de clujeni, persoane de toate vârstele.

Platoul din spatele brațului nordic al Clădirii Casino s-a umplut de persoane voioase, pături șihamace, seara fiind deschisă de concertul clujenilor din trupa Jazzybirds, la ora 19.00. Vița de Vie a urcat pe scenă o oră mai târziu, în aplauzele publicului. Cele două formații ar fi trebuit să concerteze la Cluj-Napoca în luna iunie, în cadrul primei ediții a Jazz in the Park, însă deoarece vremea nu a ținut cu organizatorii și publicul în cea de-a doua zi de spectacole, acestea au fost amânate. Organizatorii, compania Fapte, au decis să organizeze o nouă zi de festival ieri, 11 august, pentru a readuce cele două trupe în fața publicului, așa cum au promis.

Adrian Despot, solistul Vița de Vie, s-a bucurat de faptul că acest concert de promovare a nouluialbum a avut loc într-un cadru deosebit. “E pentru prima dată când la Cluj cântăm acustic, celelalte două dăți nu am avut noroc”, a spus acesta. “Apreciem mult ideea Jazz in the Park și ne dorim ca acest festival să aibă cât mai multe ediții de acum înainte”, a completat el.

Astfel s-a încheiat prima ediție a festivalului Jazz in the Park, care a adunat, în total, în luna iunie și ieri, peste 20.000 de iubitori ai naturii și ai muzicii de calitate. Următoarea ediție va avea loc anul viitor, în perioada 13-15 iunie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!