Fashionality @ Vertigo

Home $ Articole $ Fashionality @ Vertigo

by | Jul 12, 2013 | Articole

Fashionality – Exercitiu de stil

High Heels Events va da intalnire sambata, pe data de 27.07.2013 la Vertigo Ignition, la o intalnire „ca intre fete” , un dialog deschis si informal sau un exercitiu de stil sub indrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali si specialisti hairstyle cu speranta ca ne vom „inspira reciproc” in legatura cu ultimele trenduri avand placerea sa ascultam testimonialele unor femei reale, aflate dincolo de tutela online-ului ce si-au transformat pasiunea pentru moda intr-un stil de viata.

Muzele online
In urma cu 100 de ani vedetele de la Hollywood erau considerate idealul de imagine si atitudine la care oricare femeie aspira, chiar si in secret.
Revolutia digitala si social media nu doar ne-a adus mai aproape de aceste „Fashion Icons” ci continua sa incurajeze libera exprimare si creativitatea.
Astfel,astazi ne intoarcem privirea catre „femeia reala”, femeia de langa noi, de pe strada sau „de pe online”, care ne inspira si ne incurajeaza mereu sa fim libere si sa ne asumam, ca stil si ca personalitate.
Pentru prima data „Fashionality” isi propune sa darame „peretele digital”si sa arunce o privire in spatele blogurilor sau a profilelor de social media si ofera un prilej de intalnire, „ca intre fete” cu „muzele online-ului”.
Vom avea invitati 5 beauty&lifestyle bloggeri locali si specialisti hairstyle care vor trata teme precum: personal branding, fashion trends, time management si lifestyle.
Discutiile vor fi libere si deschise iar participantii vor avea timp sa puna intrebari in functie de temele abordate

Invitate:
Alina Ceusan, Ioana Chisiu, Sandra Bendre, Madalina Merca si Sigina Pop.

Pe partea de Hairstyle cei de la Pop Expression ne vor demonstra live cum putem obtine instant 10 look-uri diferite perfecte pentru acest sezon, fara a necesita eforturi prea mari.
Evenimentul va culmina cu o tombola; 6 premii vor fi oferite de catre partenerii nostri si anume: Tinuta oferita KANAO, un outfit Boho Chic, o creatie Diana Secara si 3 premii oferite de Pink Diamond.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe contul tau de facebook: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Cristina Tomos este castigatoarea invitatiei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!