Whisky & Jazz @ Casa TIFF

Home $ Party $ Whisky & Jazz @ Casa TIFF

by | Mar 26, 2013 | Party

Un eveniment pentru pasionatii de whisky, care stiu sa aprecieze calitatile unei bauturi autentice, cat si pentru cei care acum ii descopera aroma. O seara sofisticata cu film, prezentare de whisky si atmosfera deosebita.

Va asteptam in 29 martie la Cinema Victoria la ora 20.00 la proiectia filmului “The Angels’ Share”. Seara continua la Casa TIFF cu degustare si prezentare de whisky oferita de “Famous Grouse”, incepand cu ora 22.00, un concert de jazz marca FUNKorporation si atmosfera relaxanta alaturi de DJ Dannilov.

Filmul va va introduce discret in lumea whisky-ului scotian spunand povestea unor tineri fara nici un viitor, din suburbiile Glasgow-ului, care se trezesc dintr-o data intr-un anturaj favorabil.

Daca simtiti deja savoarea gustului de malt si doriti sa invatati mai multe, in clubul Casei TIFF (Strada Universitatii nr.6) paharele cu whisky sunt pregatite si va asteapta, incepand cu ora 22.00. Sergiu Biris, expertul nostru in materie, va va spune cate ceva din istoria si cultura acestei bauturi.

Cuceriti de gust si buna dispozitie va puteti lasa purtati apoi in lumea jazz-ului modern, intr-un concert sustinut de trupa Funkorporation. Infiintata in 2010 sub numele The Alternate Fun Project, formatia a avut numerose concerte in Romania, transformand orice eveniment intr-un mega party. Reteta: groove-uri funky, bas bine plasat, vocal excepțional, piperat cu suflatori, mixat cu putin jazz, ska, balkan, reggae plus atitudine pozitivă.

DJ Dannilov va incheia o seara perfecta cu muzica buna si cocktailuri speciale.

Pretul unui bilet este de 25 de lei pentru intreg evenimentul si 10 lei pentru degustarea de whisky si concertul de jazz de la Casa TIFF. Biletele se gasesc la Cinema Victoria si Casa TIFF.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!