Detalii despre program si acces pentru concertul Roxette

by | Jul 17, 2012 | Știri Cluj

Au mai ramas doar doua zile pana la concertul pe care trupa suedeza Roxette il va sustine pe Cluj Arena, acesta fiind cel mai asteptat eveniment al anului organizat in Ardeal. Prezentat de Volksbank si Ursus, concertul se va desfasura pe 19 iulie si este organizat de Emagic.

Pentru evenimentul de joi, accesul in Cluj Arena se va face incepand cu ora 17:00, iar primul concert din deschidere, sustinut de Les Elephants Bizarres, va incepe in jurul orei 19:15. Grimus, cea de-a doua trupa din program, va urca pe scena in jurul orei 20:00, urmata de cei de la Roxette.

In incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.
Biletele pentru concert mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la casele de bilete ale stadionului Cluj Arena de unde vor putea fi cumparate si in ziua evenimentului, in limita disponibilitatii. Conform promotiei Volksbank, copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la acest eveniment, oferta fiind valabila exclusiv pentru categoria Gazon, in limita capacitatii acestei zone.

Tags: roxette

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This