Les Elephants Bizarres canta in deschiderea concertului Roxette

Home $ Știri Cluj $ Les Elephants Bizarres canta in deschiderea concertului Roxette

by | Jul 12, 2012 | Știri Cluj

Les Elephants Bizarres, alaturi de Grimus, vor incinge atmosfera in Ardeal, in deschiderea concertului pe care formatia Roxette il va sustine pe stadionul din “capitala Transilvaniei”. Concertul Roxette va avea loc pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, fiind primul show al trupei organizat la Cluj Arena.

“Bizarre”, cuvantul frantuzesc pentru “ciudat”, reprezinta doar una dintre modalitatile prin care poti descrie muzica baietilor de la Les Elephants Bizarres. Nu pot fi incadrati intr-un gen muzical anume, pentru ca stilul lor este unic, diferit; odata ce ii asculti, cu siguranta piesele lor iti vor ramane tiparite in minte si te vei trezi fredonandu-le refrenele. Dorinta de a isi dovedi abilitatile muzicale, capacitatea de a-si tine publicul conectat si, nu in ultimul rand, personalitatea lor i-a transformat intr-unul dintre cele mai hot nume alternative romanesti.

In aceasta vara baietii nu au stat degeaba: au lansat un nou single, insotit de videoclip. Nu Ma Opri este prima incercare a elefantilor de a canta in limba romana: o piesa de vara, cu versuri care vor surprinde si vor dezvalui publicului o alta latura, poate mai sensibila, a trupei; totul pe acorduri muzicale ce poarta marca Les Elephants Bizarres. Dupa ce au incantat publicul cu show-ul lor prin de energie de la editia din acest an a B’ESTFEST Summer Camp, membrii trupei vor fi prezenti la un alt festival european, Spirit of Burgas (Bulgaria), pe 3 august. Pana atunci insa, vor face un popas la Cluj-Napoca unde, pe 19 iulie, se vor alatura trupei Grimus pentru un show in deschiderea concertului Roxette.

Prezentat de Ursus si Volksbank, concertul Roxette va avea loc pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, biletele putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la o serie de puncte de vanzare special amenajate in zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara. Atentie, zonele Golden Circle si VIP sunt deja sold out.

Pentru copii sub 10 ani intrarea va fi libera pentru categoria Gazon.

Pentru concertul Roxette punem la dispozitie 5 invitatii duble. Detalii & concurs aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!