Silent Party la B’ESTFEST Summer Camp

Home $ Știri Cluj $ Silent Party la B’ESTFEST Summer Camp

by | Jun 25, 2012 | Știri Cluj

Editia din acest an a B’ESTFEST Summer Camp a pregatit pentru cei care vor fi prezenti la festival inca o surpriza: conceptul de “petrecere in soapta” revine cu Silent Party! In ultimele doua zile ale festivalului, pe 7 si 8 iulie, publicul va putea sa se distreze, “in liniste”, la Silent Party, incepand cu ora 00:00, pana in zorii zilei, la ora 6:00 dimineata!

B’ESTFEST Summer Camp promite trei zile si trei nopti de experienta si libertate totala, prin urmare distractia continua si dupa incheierea show-urilor live pe scenele principale. Cei care doresc sa ramana si sa petreaca in zona de festival pana dimineata au la dispozitie atat Dance Arena si cluburile din B’ESTFEST Park, cat si unul dintre cele mai tari concepte de party din lume: Silent Party! Una dintre cele mai apreciate si asteptate extra-activitati de festival – muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, ceilalti privind amuzati de pe margine cum lumea danseaza si fredoneaza – Silent Party ii va tine pe insomniacii din B’ESTFEST Summer Camp treji pana in zorii zilei!

In toate cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind cel mai bun mix de muzica electro, alternative, indie, pop-rock si fusion. Vineri, 6 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Garbage, B.U.G. Mafia, Grimus si Toulouse Lautrec, pe Coca-Cola Stage:The Qemists, Parazitii cu un show hardcore in exclusivitate si The MOOoD. Pe scena de rock si metal, Jägermeister Stage, capetele de afis vor fi Kreator si Moonspell, acestora alaturandu-se Negura Bunget, L.O.S.T. si Turbo. Pe Freedom Dance Arena, dupa miezul noptii vor urca Stanton Warriors si Suie Paparude, warm-up-ul si party-urile urmand a fi asigurate de Manki’n’Stieb, DJ Undoo & Jay, NotSoCommonDJ, iar pentru afterparty, responsabila cu distractia va fi echipa Selectro (Bully, D-Laid si Marika). Scena Romanian Future Heroes ii va gazdui pe Dekadens si Popa Sapka.

A doua zi de festival, 7 iulie, ii va avea drept headlineri pe Röyksopp si Selah Sue pe scena principala, Booka Shade, Milow si Mala Vita pe Coca-Cola Stage. Programul zilei va fi deschis de Blue Nipple Boy si Antract pe scena Coca-Cola si Electric Fence pe scena Ciuc-Premium. Freedom Dance Arena va gazdui DJ-set-uri cu cele mai “hot” nume ale scenei de drum’n’bass, dubstep si electro: Trolley Snatcha, Bass Turbat, Amon si Snow, seara incheindu-se cu un party Selectro. Capul de afis pe scena Romania Future Heroes va fi Antarctica, inaintea careia va incalzi atmosfera Hot Casandra. Scena Jägermeister ii va avea ca headlineri pe Obituary, secondati de Last Hope, Point Blank, Avatar, Goodbye to Gravity si Bucovina.

Principalele nume ale zilei de 8 iulie, ultima zi de festival, sunt Pulp si Caro Emerald pe scena Ciuc-Premium, Skindred si Dope D.O.D. pe scena Coca-Cola, Modestep (live) si Andy C in Freedom Dance Arena, alaturi de Meshuggah si Tristania pe scena de metal. De asemenea, in aceeasi zi vor mai urca pe scenele festivalului The Mono Jacks (&guests) si Subcarpati (Ciuc Premium Stage), Les Elephants Bizarres si Tapinarii (Coca-Cola Stage), Flou Rege, Loungerie II si Changing Skins (Romania Future Heroes), Yuffa & Hardcore si Selectro (Freedom Dance Arena), in timp ce Jägermeister Stage va gazdui o selectie de rock, punk, hardcore si metal cu Taine, Pipes&Pints, Monarchy si Regardless of Me.

Blazing Vibez Soundsystem, Republika Verde Crew (Planul Jim, Sistah Rastahfairy, Genochill&Amanet, DippaWizz, MC BBC), Kaya Foundation, Irie Warriors Sound, Chesarion, Ras T, Colentina Soundsystem, Phlo Da Shaolin, Lady Raizah si Selecta B vor evolua pe Blazing Vibez Stage pe parcursul celor 3 zile de festival. Daca Blazing Vibez Stage va fi dedicata genurilor Reggae, Roots si Dancehall, Groove On Stage va aduce in programul festivalului o selectie inedita de lounge, IDM si broken beat, alaturi de Rotopercutor, Ufe, Zicu, Jo.E, Underwing, Tzuc, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, MartianArts si Psudub.

Biletele pentru B’ESTFEST sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile (62.5 lei/zi sau 132.5 lei/3 zile pentru cei care vin in gasca). Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!