Serile Filmului Gay 2010

Home $ Festivaluri $ Serile Filmului Gay 2010

by | Oct 1, 2010 | Festivaluri

Serile Filmului Gay @ Roland Garros & British Council – 11 – 17 octombrie 2010, h18.00

Intrarea libera !

Festival gratuit de filme gay la Cluj

Zeci de filme în competiţie, proiecţii speciale în prezenţa regizorilor, retrospective ale festivalului internaţional de film gay KASHISH (India) şi a Şcolii de film şi televiziune din Israel “Sam Spiegel” vor fi oferite clujenilor gratuit între 11 şi 17 octombrie la cea de-a şaptea ediţie a festivalului internaţional de film SERILE FILMULUI GAY.

British Council (Strada Cardinal Iuliu Hossu) şi clubul clujean Roland Garros (Str. Horea nr. 2) vor fi cele două locaţii în care, în fiecare seară cu începere de la ora 18.00 veţi face cunoştiinţă cu personaje şi întâmplări la care v-aţi fi aşteptat mai puţin să le descoperiţi.

“Oamenii sunt diferiţi. Obişnuieşte-te! – este motto-ul ediţiei de faţă a festivalului, eveniment adresat tuturor. Promovăm diversitatea şi multiculturalitatea. Este o manifestare culturală în primul rând la care oricine este binevenit fără a fi cumva etichetat, motiv pentru care vă invităm pe toţi” spune Lucian Dunăreanu, directorul acestui festival. “În fiecare an, intrarea la toate aceste evenimente este liberă, scopul festivalului nefiind unul comercial ci de a promova valorile democratice, toleranţa şi diversitatea” continuă acesta.

Festivalul se va inaugura cu un flash-mob luni 11 octombrie la care clujenii sunt chemaţi să lanseze baloane colorate iar proiecţia de gală va avea loc tot în aceeaşi zi de la ora 18.00 în clubul Roland Garros.

Programul il gasiti pe site-ul oficial.

—-

British Council – Strada Cardinal Iuliu Hossu (langa Parcul Central si Facultatea de Chimie)

Cine-club Roland Garros – Str. Horea nr. 2

Meeting Point – Zig Zag Pub – Bdul. 21 Decembrie 1989 nr. 8 (vis-a-vis de SORA)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!