The Koffin Kats @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ The Koffin Kats @ Irish & Music Pub

by | Feb 4, 2010 | Articole

The Koffin Kats @ Irish & Music Pub – sambata, 29 mai 2010, h20.00

Pret intrare: 15 RON

Alaturi de trupa de psychobilly din Detroit (USA) vor mai concerta Haos (Timisoara, punk rock) si Cowboy and Corpses (rockabilly/country, Tara Galilor)

Koffin Kats sunt un trio de psychobilly din metropola americana Detroit. Fuziuni de la swing la rockabilly classic cu o energie înflăcărată și vampirească a la legendarii “The Misfits”, trupa trezește o chimie specială în corpurile muritorilor de rând.
S-au format în anul 2003 de vocalistul și contrabasistul trupei Vic si chitaristul Tommy Koffin. Primul album s-a lansat in 2004 cu un titlu simplu “Koffin Kats”.
De atunci Koffin Kats au 6 ani de turnee lungi și obositoare în toate colțurile lumii și dupa cum ziceau ei, nici nu au de gând să se oprească vreodată.
La ora actuală sunt considerați “top act” din scena internaționala de punk si rockabilly. Sunt cunoscuti ca trupa care e mereu in turnee, iși iubesc fanii încat sunt în stare sa concerteze oriunde, tu doar trebuie sa îi chemi.
Line-up:
Vic Victor -Vocal, Contrabas
Ez Ian- Chitara, backing vocal
Eric “e Ball” Walls – Tobe/backing vocal

#
Concurs: 2 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Cum le puteti castiga? Raspunzand la urmatoarea intrebare: “Cum se numeste casa de discuri care a produs doar un singur album dintre toate albumele Koffin Kats?

Participati cu numele vostru intreg si un email valid 😉 Castigatorii se anunta vineri la h12.00.

Update: Castigatorii sunt: Doru Vasile Puscas si Paul Grigoras.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!